Turizëm Dentar

Prej disa vitesh ne mirëpresim pacientë nga e gjithë Evropa të interesuar për implantologjinë dentare dhe protezat dentare.

Kjo falë çmimeve konkurruese dhe cilësisë së lartë të ofruar. Në fakt, në strukutrën tonë ne përdorim vetëm materiale të prodhuara dhe të certifikuara në Bashkimin Evropian.

Javë pas jave, falë rezultateve maksimale të marra nga pacientët, numri i tyre po rritet.

Përveç ndihmës mjekësore për pacientët tanë të huaj, ne ofrojmë transport nga aeroporti anasjelltas, si dhe akomodim në ambiente komode pranë klinikës.

Më tej, nëse koha në dispozicion të pacientëve e lejon, ne ofrojmë vizita turistike në vendet më të bukura të vendit tonë, të shoqëruar nga një staf i përkushtuar, duke promovuar kështu imazhin e Shqipërisë në botë.