Beso eksperiencën me mjekët më të mirë

Klinika Zogu i Parë

Shërbimet

Ikona e neurokirurgjisë

Neurokirurgji

Ikona e ortopedisë dhe traumatologjisë

Ortopedi / Traumatologji

Ikona e kardiologjisë

Kardiologji

Ikona e otorinolaringologjisë

Otorinolaringologji

Ikona e stomatologjisë

Stomatologji

Ikona e implantologjisë

Implantologji

Ikona e laboratorit dentar

Laborator Dentar

Ikona e skanerit dentar

Skaner Dentar

Ikona e turizmit dentar

Turizëm Dentar

Klinika Zogu i Parë

Një vlerë e shtuar në shërbimin mjekësor në Shqipëri

Zbulo më shumë
Foto nga Klinika Zogu i Parë
Ikona e aparaturave

Aparatura Bashkëkohore

Klinika është e pajisur me aparatura moderne, të çertefikuara sipas standardeve europiane

Ikona e misionit

Misioni Ynë

Përkushtohemi të përmirësojmë shëndetin e pacientëve tanë, përmes përkujdesjes mjekësore cilësore.

Ikona e shërbimeve

Shërbim Profesional

Ofrojmë shërbim profesional cilësor, i cili përfshin të gjitha moshat, nga fëmijët e vegjël deri te moshat e rritura e të tretat.

Ikona e rezultateve

Rezultate Të Kënaqshme

Si mjekë, dëshirojmë më të mirën për shëndetin e pacientëve tanë. Marrim dhe ndjejmë kënaqësi kur ata kanë shëndet të plotë.

SKANERI DENTAR

Sistemi panoramik i rrezeve X: My Ray (Hyperion x5)

Panoramex është një ekzaminim radiografik me dozë të ulët që kap të gjithë gojën në një imazh vetëm dy-dimensional duke përfshirë dhëmbët, nofullën e sipërme dhe të poshtme, strukturat dhe indet përreth.

Skaneri 3D është metoda më e mirë për të studiuar kockën.

Më shumë informacion
Foto e skanerit dentar