Laborator Dentar

Në klinikën tonë ndodhet një laborator dentar i madh dhe modern, i cili është i pajisur me pajisjet më të mira dhe teknologjitë e gjeneratës së fundit.

CAD / CAM - një teknologji shumë e avancuar që na lejon të prodhojmë proteza fikse në dhëmbë ose implante, kurora të përkohshme inlay ose onlay nga një pllakë zirkoni ose pmma, nëpërmjet frezimit të tyre me saktësi shumë të lartë.

Printer 3D: teknologji e avancuar në prodhimin me precizion të lartë të elementeve kirurgjikale për implantet dentare, prodhimin e modeleve fizike për protetikë, ortodonci dhe kirurgji

Proceset laboratorike përfshijnë:

  • Skanim, dizajn CADCAM, qeramikë, modelim dylli/metal, proteza, gips etj.
  • Derdhja e masave të gipsit dentar
  • Përgatitja e protezave të përkohshme, mobiljeve me rrëshirë, veshjes me stencil,
  • Skanimi 3D dhe skanimi CADCAM i modeleve dentare të pacientëve
  • Punimi i metaleve
  • Përpunimi i qeramikës dentare