Mjekët tanë

Prof. Dr. Kenan Bayrakci

Prof. Dr. Kenan Bayrakci

Prof. Dr. Kenan Bayrakci

Ortoped / Traumatolog

Specializim

1999 në Ortopedi dhe Traumatologji, Universiteti i Ankarasë, Ankara, Turqi

Në Shqipëri

2010 - në vazhdim

Gjuhët

Turqisht (gjuhë amëtare), Anglisht (e avancuar)

Kontakt

hkbayrakci@yahoo.com, k.bayrakci@kzp.al

Edukimi dhe karriera profesionale

 • 1975 - 1980 Shkolla Fillore, Ankara, Turqi
 • 1980 - 1987 Kolegji T.E.D, Ankara, Turqi
 • 1987 - 1993 Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Hacettepe, Ankara, Turqi
 • 1993 - 1994 Resident i Terapisë Fizike dhe Rehabilitimit, Spitali i Terapisë Fizike dhe Rehabilitimit, Ankara, Turqi
 • 1994 - 1999 Resident i Ortopedisë dhe Traumatologjisë, Fakulteti i Mjekesise, Universiteti i Ankarasë, Turqi
 • 2000 Kirurg ortoped, Spitali Numune, Ankara, Turqi
 • 2002 Specializant, Johns Hopkins Bayview Medical Center, Baltimore, USA
 • 2004 Certifikim nga Bordi Turk i Ortopedisë e Traumatologjisë.
 • 2006 Profesor i Asociuar ne Ortopedi dhe Traumatologji, Spitali Numune, Ankara, Turqi
 • 2008 - 2009 Zëvëndes Shef i Klinikës Ortopedike, Spitali Numune, Ankara, Turqi
 • 2010 - 2017 Shef i Klinikës Ortopedike, Spitali American, Tiranë, Shqipëri
 • 2011 - 2015 Drejtor Mjekësor, Spitali American II, Tiranë, Shqipëri