Mjekët tanë

Op. Dr. Baris Saygili

Op. Dr. Baris Saygili

Op. Dr. Baris Saygili

Neurokirurg

Specializim

2011 Spitali Universitar Ataturk, Ankara, Turqi

Në Shqipëri

2014 - në vazhdim

Gjuhët

Turqisht (gjuhë amëtare), Anglisht (e avancuar)

Kontakt

drsaygili@gmail.com

Edukimi dhe karriera profesionale

  • 1984 - 1991 Shkolla fillore dhe e mesme, Yükseliş College, Ankara, Turqi
  • 1991 - 1998 Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Ondokuz Mayıs, Samsun, Turqi
  • 2006 - 2011 Resident i Spitalit Universitar, Atatürk Research and Education Hospital, Ankara, Turqi
  • Specializimi 4-vjeçar EANS.