Mjekët tanë

Op. Dr. Önder Murat Delialioglu

Op. Dr. Önder Murat Delialioglu

Op. Dr. Önder Murat Delialioglu

Ortoped / Traumatolog

Specializim

2004 në Ortopedi dhe Traumatologji, Spitali Numune, Ankara, Turqi

Në Shqipëri

2010 - në vazhdim

Gjuhët

Turqisht (gjuhë amëtare), Anglisht (e avancuar)

Kontakt

drondermurat@yahoo.com, o.murat@kzp.al

Edukimi dhe karriera profesionale

  • 1981 - 1986 Shkolla fillore Seyranbaglari, Ankara, Turqi
  • 1986 - 1987 Shkolla e mesme Cankiri Anatolia, Cankiri, Turqi
  • 1987 - 1993 Shkolla e mesme Gazi Anatolia, Ankara, Turqi
  • 1993 - 1999 Fakulteti i Mjekësisë Universiteti Gazi, Ankara, Turqi
  • 1999 - 2004 Resident i Ortopedisë e Traumatologjisë Spitali Universitar Numune, Ankara, Turqi
  • 2005 - 2005 Kirurg Konsulent i Ortopedisë e Traumatologjisë, Spitali Shteteror Siirt, Siirt, Turqi dhe Spitalin e Specialiteve te larta, Ankara, Turqi
  • 2005 - 2010 Kirurg Konsulent i Ortopedisë e Traumatologjisë Spitali Universitar Numune, Ankara, Turqi
  • 2010 -2 017 Kirurg Konsulent i Ortopedisë e Traumatologjisë, Spitali Amerikan, Tiranë, Shqipëri